De Kleine Fotografie

 

Eerst en vooral dit: Ik werk heel graag met kinderen, en mijn eerste wens is dat zij zich goed voelen en het leuk vinden. Ik neem dan ook steeds voldoende tijd om alles relax te kunnen laten verlopen.

 

Alhoewel ik over een gezellige studio op kindermaat beschik gaat mijn voorkeur uit naar het fotograferen van kinderen in hun eigen omgeving – of buiten natuurlijk.

Newborns fotografeer ik altijd op de plek waar ze het meest op hun gemak zijn: thuis.  Kleine wankele zittertjes en bijna-stappertjes kunnen leuk zijn in de studio – en als ze groter worden is een toffe locatie dan weer top. Waar dan ook, ik doe er alles aan om uw kind stressvrij aan de shoot te laten beginnen, zo krijgen we ook het mooiste en meest natuurlijke resultaat.

 

Ik bewerk dan de foto’s die inbegrepen zijn in uw specifieke shoot (perfectioneren van de beelden, bijwerken van eventuele vlekjes, schrammetjes,…) en die krijgt u al na een week doorgestuurd. U krijgt die bewerkte foto’s steeds ook OP HOGE RESOLUTIE (op cd/wetransfer gratis, op gepersonaliseerde USB in doosje tegen meerprijs), indien u prijzen zou vergelijken is het goed om daar op te letten. Normaal zijn de foto’s in kleur en zwart-wit, maar u kan ook kiezen voor retro kleur/zw.

 

Al die mooie beelden enkel op uw computer bewaren zou natuurlijk zonde zijn, u kan bij mij dan ook terecht voor mooie albums, afdrukken, wanddecoratie en meer, te bekijken in mijn webshop. Zodra alles dan binnen is laat ik het u weten en dan rest u alleen nog te genieten van uw foto’s!